KUZEY EGE KAZDAĞLARI TURU Tur Programı

KUZEY EGE VE KAZDAĞLARI TURU

ÇANAKKALE - BOZCAADA - AYVALIK - KAZDAĞLARI - ASSOS - CUNDA ADASI 

BERGAMA - FOÇA - İZMİR -ÇEŞME - ALAÇATI

5 GECE 6 GÜN

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara'dan Hareket

20:30 Sıhhıye Çokkatlı Otopark Karşısı
20:40 Bahçelievler Milli Kütüphane 
20:45 Söğütözü Armada Önü 
20:55 Ümitköy Köprüsü Altı
21:00 Koru Sitesi Anse Önü
21:05 Yaşamkent Bp Benzinlik
Yol Güzergahı ; Ankara - Eskişehir - Bozüyük - Bandırma - Biga - Çanakkale



2 Gün: Çanakkale – Truva – Gelibolu - Şehitlik

Akşam Ankara’ dan hareketimizin ardından sabah saatlerinde Çanakkale’ye varış. İlk olarak sabah kahvaltımızı alacağımız restoranımıza geçiyor ve ardından programımıza başlıyoruz. Şehitlikler abidesi - Alçıtepe - Kilit bahir -  Seyit Onbaşı ve 57.Alay görülecek yerler arasında. Sonrasında ise feribot ile Çanakkale merkeze hareket. Çanakkale’nin asırlık simgesi olan aynalı çarşı, tarihi saat kulesi ve Truva atını ziyaret ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Çanakkale)



3 Gün: Geyikli - Bozcaada - Rum Mahallesi - Ayazma Plajı – Behramkale- Assos

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Feribotla Bozcaada’ya hareket. Belki de herkesin en çok merak ettiği yer olan Bozcaada da Üzüm bağlarının arasından eski Rum evlerine uzanan keyifli bir gezi bizleri bekliyor. Rum Mahallesi'nin ortasında bulunan ve yapımının Venedikliler 'e kadar uzandığı tahmin edilen Meryem Ana Kilisesi' Ayazma plajı, Bozcaada Kalesi ve bu gezilerin sonunda ise sakızlı Türk kahvesi bizleri bekliyor olacak. Ardından tarihi evlerden ve 3 bin yıldır yaşamın sürdüğü bir alan olan Behramkale ye hareket. ünlü filozof Aristo’nun evlenmesine neden olacak güzellikte saklı bir cennet olan Assos antik gezilecek yerler arasında. Sonrasında ise otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: Tahta kuşlar Köyü - Sütüven Şelalesi - Adatepe Köyü - Zeytinyağı Müzesi

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Kazdağların’ da bir müze köy olarak adlandırılan ‘Tahtakuşlar Köyüne’ hareket. Ardından Rumların ve Türklerin beraber yaşadığı hem güzelliği hem de vizyonu ile ilgi çeken Adatepe köyüne varıyor ve hemen sonrasında ise Türkiye’nin ilk zeytinyağı müzesini ziyaret ediyoruz. Eşsiz doğal güzellikleriyle büyülü bir doğal alan olan ve Dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip Kazdağları Sütüven Şelalesine hareket. Ediyor ve sizleri Edremit körfezi ile Baş başa bırakıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



5 Gün: Ayvalık Tekne Turu (Yemekli) Cunda Adası – Şeytan Sofrası

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Ayvalık’a hareket. Tam gün yüzme molalı (yemekli) turumuzda cunda adası – Aşıklar tepesi – Rahmi Koç Müzesi görülecek yerler arasında. Ardından Türkiye’nin ilk boğaz köprüsünden geçerek dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



6 Gün: Bergama – Asklepion – Foça – İzmir – Konak – Alsancak – Saat Kulesi – Kordon Boyu

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Ege’nin şirin beldesi Foça’ya hareket. Taş evlerle süslü sokakları, mavi bayraklı koyu, balıkçı tekneleri ile süslü renkli limanı ve eşsiz günbatımları ile Foça’yı geziyoruz. Ardından İzmir’e varış. Ünlü Kordon boyu, tarihi saat kulesi ve kemer altı çarşısı, Konak ve Alsancak gezilecek yerler arasında. Ardından otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



7 Gün: Çeşme - Alaçatı - Ankara

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Çeşme’ye hareket. bizleri ana kapısının önündeki Kaptan-ı Derya Hasan Paşa heykeliyle karşılayan Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Çeşme limanı ve merkez görülecek yerler arasında. Ardından Alaçatı’ya hareket. canlı dar sokakları, cumbalı taş evleri, otantik mekanları ve tasarım dükkanlarıyla her mevsim ilginç ve güzel. Öğle yemeği molamızın ardından Ankara’ya dönmek üzere yola çıkıyor ve bir başka AYAKİZİ turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 18.04.2024 23:33 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.