ESKİŞEHİR TURU Tur Programı

TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ 
ESKİŞEHİR

BALMUMU MÜZESİ GİRİŞ ÜCRETİ DAHİL !!!

Kahvaltı - Ulaşım - Rehberlik - Balmumu Müzesi 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
Eskişehir - Kent Park - Odunpazarı - Atlıhan - Balmumu Heykelleri Müzesi - Devrim Arabası - Sazova Parkı - Eti Sualtı Dünyası - Haller Gençlik Merkezi

Sabah Ankara’dan hareketimizin ardından araç içi kahvaltı (Sandviç) sonrasında Türk dünyası kültür başkenti Eskişehir’e varış.  İlk olarak 300 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin ilk olan yapay plajının görülmesi. Ardından rengarenk evleri daracık sokakları ile Tarihi Odun pazarı evlerine varıyoruz. Burada El sanatları çarşısına geçip (Atlıhan) hediyelik eşyalar alabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Sonrasında Dünya’nın pek çok ülkesinde bulunan ‘Madam Tussaud’ Müzesinin ilk örneği olan balmumu heykeller müzesi ziyareti. İçerisinde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yerli yabancı 160 kişiye yakın heykel bulunmaktadır. Müze ziyaretimizin sonunda ise öğle yemeğimizi almak üzere Restoranımıza geçiyoruz (ekstra) Ardından Türkiye’nin ilk ve tek yerli otomobili olan Devrim arabası ziyareti… Şehrin ortasından geçen porsuk çayının üzerinde tekne turu yapıp Son olarak da Türkiye’nin en büyük ve en güzel parklarından bir tanesi olan Sazova parkı ziyareti. Parkın ilgi çeken bölümleri olan Masal Şatosu, Korsan Gemisi, Hayvanat Bahçesi ve Eti sualtı dünyası görülecek yerler arasında… Turumuzun sonuna yaklaşırken Haller gençlik merkezine geçip muhallebimizi yiyor ve biraz dinlendikten sonra Ankara'ya dönmek üzere yola çıkıyor bir başka AYAKİZİ Turizm organizasyonda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

07.00 | Ayakizi Turizm Ofis Önü (Atatürk Bulvarı No: 85)
07.05 | Milli Kütüphane Metro Durağı
07.10 | Armada AVM Önü
07.20 | Ümitköy Köprüsü Altı
07.30 | Koru Sitesi ANSE Önü
07.35 I Yaşamkent BP Önü
08:10 I Polatlı 
Yol Güzergahı ; Ankara - Polatlı - Sivrihisar - Eskişehir

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 02:27 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.