ANKARA ÇIKIŞLI 10. ALAÇATI OT FESTİVALİ ve PAMUKKALE TURU Tur Programı


1 GECE KONAKLAMALI 2 GÜN
GİDİŞ DÖNÜŞ ULAŞIM – RESTORANDA SERPME KAHVALTI – PROFESYONEL REHBERLİK – ALAÇATI OT FESTİVALİ
1 GECE KONAKLAMA – AKŞAM YEMEĞİ ve AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI – PAMUKKALE TURU – ACENTA REFAKATİ

SEYAHAT SİGORTASI ve ARAÇ İÇİ İKRAMLAR DAHİL
6-7 NİSAN 2019 (Cumartesi-Pazar)
Kontenjanımız Sınırlıdır.

 

Kalkış Yerleri: 23:00 - Kızılay Avm Önü 23:10 - Armada Avm Önü 23:20 - Ümitköy Köprüsü
PROGRAM
1 Gün:

Akşam saat 23:00’da Kızılay Avm önünden, 23:10 Armada Avm Önünden 23:20 Ümitköy Köprüsünden hareket ederek, araç içi ikramlarımız ile keyifli yolculuğumuza başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde bizim için özenle hazırlanan restoranımızda alacağımız serpme kahvaltımızın ardından tarihteki 12 İon kolonisinden biri olan ve antik dönemdeki ismi Erythrai olan Türk turizm inin gözbebeği Çeşme ye ulaşıyoruz. Burada verilen kısa serbest zaman sonrasında rehberimiz ile belirlenen noktada buluşarak, Çeşme gezimize başlıyoruz. İlk durağımız 1508 yılında ll. Beyazıt’ın yaptırmış olduğu muhteşem deniz manzaralı Çeşme kalesi olacak. Çarşısında verilen serbest zamanı takiben, Öğle saatlerinde kortej geçişi ile başlayacak olan Ot Festivaline katılmak için, antik dönemde ismi Agrillia günümüzdeki ismi ise Alaçatı’ya ulaşıyoruz. Kendine özgü taş mimarisi, asma bahçeleri, Yel değirmenleri ve rüzgârı ile ünlü bu güzel kasabada vereceğimiz serbest zamanda dileyenler taş evlerin avlusunda öğle yemeklerini alabilirler. Daha sonrasında Alaçatı Ot Festivali kortej geçişini seyretmek üzere Kortej alanında yerimizi alıyoruz. Birbirinden farklı yöresel kıyafetler giymiş yöre insanın doğadan topladıkları çeşit çeşit otları sergiledikleri kortej geçişi sonrası Alaçatı’nın taşla kaplanmış daracık sokaklarında dolaşıp, bol bol fotoğraf çekip, yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Daha sonrasında Kuşadasında bulunan otelimize yerleşmek üzere yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemek sonrası dileyen misafirlerimiz dinlenebilir, dileyen misafirlerimiz şehir merkezinde vakit geçirebilirler.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından Denizli’ye hareket ediyoruz. Karahayıt köyüne varışımız sonrası öğle yemeği aramızı veriyoruz. Yemek arası sonrası tarihin canlı bir örneği olan Hierapolis Antik Kenti'nde; Roma Hamamları, Gymnasium, Büyük Kilise, Antik Havuz, Apollon Tapınağı, Nımpheum (Anıt Çeşme), Antik Tiyatro, Sütunlu Cadde, Bizans Kapısı, Roma Zafer Kapısı ve Nekropol’ü geziyoruz. Daha sonra Pamukkale Travertenler'in görülmesi ile turumuzu tamamlıyoruz ve Ankara’ya dönüş için hareket ediyoruz. Neşeli yolculuğumuz araç içi ikramlarımız ve gerekli molalarımız sonrası akşam 23:00 civarı Ankara’da oluyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 25.04.2024 11:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.