FETHİYE KAŞ KALKAN TURU Tur Programı


Ölüdeniz • Belcekız Plajı • Kayaköy •  Xanthos Antik Kenti • Patara • Patara Antik Kenti
Kalkan • Kaputaş Plajı • Kaş • Telmesos Antik Kenti •  Saklıkent Kanyonu • Tlos • Yaka Park
Tam Gün Yemekli On İki Adalar Tekne Turu

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: BULUŞMA VE HAREKET

Akşam saat 22:00’da  Sıhhiye Sezenler Sokaktaki Atatürk Lisesi önünde buluşma ve Fethiye’ye hareket.



2 Gün: FETHİYE - BELCEKIZ - ÖLÜDENİZ - KAYAKÖY

Gerekli molalar sonrasında sabah saatlerinde Fethiye’ye varış. Restaurantta alacağımız sabah kahvaltısı sonrasında Belcekız olarak da bilinen Ölüdeniz’e hareket ediyoruz. (Denize girmek isteyen misafirlerimizin önceden havlu ve mayolarını ayrı bir çantaya hazırlamaları tavsiye edilir.) Ölüdeniz’in muhteşem plajında yüzmek için serbest zaman. Belirlenen saatte buluşma ve eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum Köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisi sonrası otele dönüş. Akşam yemeği ve konaklama.


EKSTRA TURLARKELEBEKLER VADİSİ TEKNE TURU :
Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek öğle yemekli Kelebekler Vadisi Tekne turumuza katılabilirler. (Görülecek Yerler; Kelebekler Vadisi, Mavi Mağara, Soğuksu, St. Nicholas Adası, Camel Beach, Gemiler Adası)
YAMAÇ PARAŞÜTÜ TURU :
Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Yamaç Paraşütü yapabilirler.

 



3 Gün: XANTHOS ANTİK KENTİ - PATARA - KALKAN - KAPUTAJ PLAJI - KAŞ - FETHİYE

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Likya Uygarlığı’nın başkenti Xanthos Antik Kenti’ne hareket. Amfi Tiyatro ile kent mozaiklerini görüp 18 km uzunluğundaki sahil şeridiyle Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan ve bir antik şehri de içerisinde barındıran Patara’ya gidiyoruz. Antik Kenti ve tiyatroyu gezdikten sonra Patara’nın altın sarısı kumsalında verilen yüzme molasını takiben öğle yemeği molası. Daha sonra Kalkana hareket ve limanın gezilmesi. Ardından Dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaş Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Sonrasında Kaş’a hareket ve Kaş sokaklarında yürüyüşe çıkıyoruz. Burada ülkemize en yakın Yunan Adası olan Meis Adası’nı fotoğraflayabilirsiniz. Sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama.



4 Gün: TAM GÜN YEMEKLİ ON İKİ ADALAR TEKNE TURU

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası Fethiye’nin ve Göcek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza çıkıyoruz. Teknede öğle yemeği. Kızılada, Tersane Koyu, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Domuz Adası, Samanlık Koyu, Şövalye Adası ve yüzme molalarıyla birlikte tekne turumuzu tamamlıyoruz. Otelimize dönüş akşam yemeği ve konaklama. 



5 Gün: FETHİYE - TELMESOS ANTİK KENTİ - SAKLIKENT - TLOS - YAKA PARK - ANKARA

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası Fethiye merkeze gelerek Telmesos Antik Tiyatrosu gezimizin ardından antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasında Sarı Çay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen Saklıkent Kanyonuna hareket ediyoruz. Kanyonda buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Sonrasında Tlos Antik kentini geziyor ve Yaka Park’ta öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Belirlenen saatte buluşma ve Ankara’ya hareket. Neşeli geçen yolculuğumuz ve gerekli molalar sonrasında akşam saatlerinde Ankara’ya varış ve gezimizin sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

BİNİŞ NOKTALARI

22:00 Sıhhıye Sezenler Sokak Atatürk Lses Önü
22:05 Mll Kütüphane Otobüs Durakları Önü
22:10 Söğütözü Armada Önü
22:15 Blkent Köprüsü Altı
22:20 Ümtköy Köprüsü Altı
22:25 Koru Stes Grş Anse Avm Önü
22:30 Yaşamkent BP Benznlk Önü 


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 21:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.