ÇANAKKALE KAZDAĞLARI BOZCAADA TURU Tur Programı

Çanakkale Kazdağları Bozcaada Bursa Turu

3 Gece 4 Gün

Yarım Pansiyon

İlkgün Serpme Kahvaltı Ücrete Dahil

Lüx Otobüsler İle Ulaşım Ücrete Dahil

Profesyonel Rehberlik Hizmeti Ücrete Dahil

Çanakkale-Gelibolu-Bozcaada-Assos-Behramkale-Troia-Bursa

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: BULUŞMA VE HAREKET

Akşam Saat 20:30’da Sıhhiye Sezenler Sokaktaki Atatürk Lisesi önünde buluşma ve Akçay'a hareket.



2 Gün: AKÇAY - KAZ DAĞLARI - ADATEPE KÖYÜ - ASSOS - ÇANAKKALE


Gerekli molalarımız sonrasında sabah saatlerinde Akçay'a varış. Restauırant’ta alacağımız kahvaltı sonrasında Sarı Kız Anıtı ve sahilin görülmesi sonrasında serbest zaman. Daha sonra Kaz dağlarını seyrederek Zeus Altarı'na çıkıyoruz. Adatepe köyünün gezilmesinden sonra Behramkale olarak bildiğimiz Assos’a doğru hareket ediyoruz. Assos’a vardığımızda kısa bir tırmanışın ardından M.Ö 5. yy. tarihlenen Athena Tapınağının bulunduğu Akropol adını verdiğimiz tepeye çıkıyoruz. Tapınağı gördükten sonra Ege Denizi’nin muhteşem manzarasıyla büyüleneceksiniz ve Yunanistan’ın 3. büyük adası olan Midilli Adasını görebilirsiniz. Akrapol gezisinden sonra Assos limanını panoramik olarak görüyoruz. Ardından Çanakkale'deki otelimize hareket. Odalarımıza yerleşme, akşam yemeği ve konaklama otelimizde

ANZAC HOTEL VB., SARIÇAY HOTEL VB., ZİLELİ HOTEL VB.



3 Gün: BOZCAADA - ÇANAKKALE


Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Geyikli İskelesine varıyoruz. Bizleri Bozcaada’ya götürecek olan feribota binerek yarım saatlik yolculuk sonrasında Bozcaada'ya geçiş. Ada'ya yaklaşırken ihtişamlı Kale bizi karşılayacaktır. Merkezde yer alan yerel araştırma müzesini gezdikten sonra; Adada Rüzgâr Değirmenlerini, Mermer Burnunu görüp Ceneviz Kalesini gezip Ege’nin enfes balıklarından tadabileceğiniz balık restaurantlarında öğle yemeği için mola veriyoruz. Yemek sonrası dileyen misafirlerimiz serbest zamanda Ayazma Plajında yüzerek veya yürüyüş yaparak değerlendirebilirler. Serbest zaman sonrası adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli ve şarap alışverişinden sonra deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp feribota binerek Geyikli iskelesine geçiyoruz. Otelimize dönüş, akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 ANZAC HOTEL VB., SARIÇAY HOTEL VB., ZİLELİ HOTEL VB.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 10:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.