UEFA AVRUPA BENFİCA GALATASARAY MAÇ TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Hava Limanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - LİZBON (FADO GECESİ)

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Prontotour kontuarı önünde saat 05:30'da buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları'nın TK1755 tarifeli seferi ile 08:25'de Lizbon'a uçuş. Yerel saat ile 10:30'da varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüz ile Portekiz’in başkenti panoramik Lizbon şehir turumuz başlıyor. Bu turumuzda; Jeronimus Manastırı, Belem Kulesi, Kaşifler Anıtı,  Rossio & Praca Do Commercio Meydanları,  Av. Liberdade (Özgürlük Bulvarı), Marquez Pompal Meydanı ve şehrin tepesindeki Sao Jorge Kalesi görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası otelimize hareket ve odalara yerleşme. Akşam dileyenler ile ekstra olarak Fado Gecesi Turu düzenlenecektir. Geceleme otelimizde.



2 Gün: LİZBON - (PORTO & FATIMA)

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman, arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Porto & Fatima Turuna katılma imkanı. İlk olarak Hristiyanlar için kutsal kabul edilen Fatima'ya uğrayıp sonrasında öğle saatlerinde Porto ‘ya varıyoruz. UNESCO tarafından tarihi kent Porto panoramik şehir  turumuzda; Bento İstayonu, Sao Francisco Kilisesi, Borsa Sarayı, Porto Katedrali, Tarihi şarap mahzenleri, Liberdade Meydanı, Batalha Meydanı, şehrin en eski ve tipik yerleşim merkezi olan Riberia bölgesi, Tore dos Clerigos Kulesi, şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Santa Catarina, Don Luis 1. Köprüsü, Arrabida Köprüsü, şehrin yeni ve modern bölgesi olan Boa Vista göreceğimiz yerler arasındadır. Gezi sonrası Lisbon otelimize geri dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



3 Gün: LİZBON (SINTRA & CABO DA ROCA & CASCAIS & ESTORIL)

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek Sintra & Cabo do Roca &  Cascais & Estoril turuna katılma imkanı. Sintra dağının eteklerine kurulmuş olan Ay Tanrıçası anlamına gelen Sintra şehrini, ardından eşsiz manzarasıyla Cabo de Roca’yı, Atlantic Kıyısı'nda ki Cascais balıkçı kasabasını ve Estoril’i göreceğiz. Gezi sonrası otelimize geri dönüş ve maç transfer saatine kadar serbest zaman. rehberimiz tarafından belirtilecek saatte Estadio da Luz Stadı'na hareket. GALATASARAY'IMIZA BAŞARILAR DİLERİZ... Maç sonrası otelimize geri dönüş. Geceleme otelimizde.



4 Gün: LİZBON - İSTANBUL


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

 

Önemli Not:

Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.20 kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 24.04.2024 04:11 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.