ANKARA ÇIKIŞLI KAPADOKYA TURU Tur Programı

KAPADOKYA TURU

1 Gece 2 Gün

Yarım Pansiyon

İlk Gün Sabah Kahvaltısı Ücrete Dahil

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Tuz Gölü - Ihlara - Kaymaklı Yeraltı Şehri - Avanos Gezisi

Biniş noktalarımız
Kızılay Ofis Önü (Atatürk Bulvarı No:127  -  07:30
Milli Kütüphane Yanı  -  07:35
Ufuk Hastahanesi Önü -07:40
100 .Yıl Köprüsü Altı  -  07:45
Oran Keklik Pınarı Kavşağı  - 07:50

 

Sabah 07:30 Kızılay Ofis Önünden (Atatürk Bulvarı No:127) ve Ankara’daki hareket noktalarımızdan misafirlerimizi alarak turumuzu başlatıyoruz. Tuz Gölündeki molamızdan sonra Ihlara vadisine gidiyoruz.Ihlara vadisinde biraz merdiven inerek ve rehberimizin anlatımlarını dinleyerek kliseler hakkında bilgi ediniyoruz. Daha sonra Beli Sırma Köyüne hareket ve vereceğimiz öğle yemeği molası sonrası kısa bir  vadi yürüyüşümüzden sonra Kaymaklı yeraltı şehrine geçiyoruz. Kilerinden;kilisesine ve mutfaklarını da göreceğimiz Kaymaklı gezimizden sonra Kızılırmak kenarındaki Avanos ilçesine geçerek ahşap köprüden geçiyor; kahve molası yapıyoruz. İlçedeki çömlek/ Onyx atölyeleri ziyaretimizden sonra konaklayacağımız otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimize ekstra ücrete tabii ve limitsiz içecekli Folklor Gecesi etkinliğine katılıyoruz.

 

Kahvaltı                              :Ücrete Dahil Dinlenme Tesisinde Serpme Kahvaltı
Öğle Yemeği                       :Extra (Yöresel Lezzetler)
Akşam Yemeği                   :Otelimizde Açık Büfe
Konaklama                          :Taşsaray Hotel-Ramada Kapadokya-Mustafa Hotel
Rota                                    :Ankara-Ihlara-Kaymaklı-Avanos 366 Km.

 

  • Dileyen misafirlerimize dünyanın en gösterişli ve maceralı sıcak Balon turunu rezerve edebiliriz.(Bilgi ve Rezervasyon için Tur Rehberinize Müracaat Ediniz)


2 Gün: Ürgüp - Asmalı Konak - Tursan - Üç Güzeller - Uç Hisar - Göreme Açık Hava Müzesi - Ankara

Otelimizdeki zengin açık büfe kahvaltı hizmetinden sonra Ürgüp merkeze hareket ediyoruz.  Merkezden Ürgüp kalesine doğru yola alırken efsanevi dizi Asmalı Konak’ın çekildiği mekânda ilk molamızı veriyoruz. Tursan’daki tadımdan sonra en sevilen panoramik fotoğraf molası diyebileceğimiz Üç Güzeller molasından sonra Uç Hisar kalesini yapacağımız yürüyüş ile keşfe çıkıyoruz. İsmail’in Mağara evindeki çay molasından sonra muhteşem Göreme Açıkhava Müzesine gidiyoruz. Kilise, şapel ve manastırları gezdikten sonra Paşa Bağı mesiresine gidiyoruz. Fotoğraf molalarından sonra Hayal Vadisi de denilen Dervent Vadisine hareket ediyoruz. Buradan  Hacı Bektaş Dergahına  hareket ediyor Çilehane ve Pir Evini gezip kısa bir alışveriş molası veriyoruz.Ardından Ankara ‘ya gerekli molaları vererek dönüyoruz. Size hizmet etmekten mutluluk duyduk.. Başka organizasyonlarda görüşmek üzere…

 

Kahvaltı                              :Otelimizde Açık Büfe
Öğle Yemeği                      :Extra (Yöresel Lezzetler)
Akşam Yemeği                   :Extra (Dinlenme Tesisinde)
Rota                                    :Ürgüp-Göreme-Hacıbektaş-Ankara 312 Km.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 25.04.2024 19:04 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.