NEW YORK & MİAMİ TURU Tur Programı

KARŞILAŞTIRIN - KIYASLAYIN - FARKIMIZI ANLATALIM

Dünyaca ünlü tatil merkezlerini sırasıyla bir arada görme imkanını sizlere sunuyoruz. 

İster kışın yaz sıcağını isterseniz 12 ay tatil yapma imkanı sunuyoruz.

Bu programda keşfedeceğiniz güzel deneyimlerden daha önemlisi tarih eğlence tatilinizi emsallerinden çok daha hesaplı geçirebilir,

Emsallerinden farkımız bu muhteşem turu yarı fiyatına bütün güzellikleri ile satmamızdır 

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - New York

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde rehberimiz ve yetkililerimiz ile buluşuyor ve Türk Hava Yolları’nın sabah uçuşu ile New York’a hareket ediyoruz. New York saat dilimine göre sabah saatlerinde varıyor ve tüm günü kazanmış oluyoruz. Havalimanında bizi bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer ediliyoruz. Muhteşem anılar biriktireceğimiz ilk günümüzde New York’a Merhaba! diyoruz. Geceleme otelimizde.

Uçuş İsimleri :
Hava Yolu Uçuş No Kalkış Varış
TURK HAVA YOLLARI 3 23/02/19 08:15-ATATURK(IST) 23/02/19 11:45-JOHN F KENNEDY(JFK)
TURK HAVA YOLLARI 78 01/03/19 22:15-MIAMI INTL(MIA) 02/03/19 17:15-ATATURK(IST)


2 Gün: New York

Binlerce New Yorker gibi kendi tarzını özgürce ortaya koyabilmek için ve dünya ekonomisinin kalbi olan bir “Amerikan Rüyası” olarak ünlenmiş bu rüyalar şehrini yakından tanımak için keşfetmeye başlayabilirsiniz. New York, bir göçmen kentidir. Kentte yaklaşık 170 ayrı dil konuşulmaktadır ve her üç kişiden biri ABD dışında bir ülke doğumludur. İngilizce çeşitli aksanlarla konuşulur. Times Square: Times Square anlatacak fazla söz yok. Gece veya gündüz her zaman kalabalık, gecesi gündüzüne göre daha etkileyici, şehrin kalbi diyebiliriz. Bazen inanılmaz kalabalık oluyor hatta yürümek, ilerlemek mümkün olmuyor ancak yine de ortamın havasını hissedebilmek çok güzel. Her şeye rağmen sonuçta etrafınızda doğal veya tarihi bir güzellik yok ancak eğer inasanların o çoşkusuna sizde katılırsanız mutlaka Times Square de olmaktan zevk alırsınız. Oturmak için yapılmış olan platformun altında Broadway şovları, müzikalleri için bilet gişeleri var. Buradan inidirimleri takip etmenizi tavsiye ederiz. Mutlaka bilet alıp bir şovu görmelisiniz. New York; Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx ve Long Island diye beş ayrı bölgeden oluşur. En turistik ve görülesi bölgesi Manhattan dır Manhattan, Harlem, Birleşmiş Milletler Binası, Central Park, Rockfeller Center, Downtown, Wall Street Binası, Özgürlük Heykeli Adası ile Battery Park mutlaka görülmesi gereken yerlerdir. Geceleme otelimizde.



3 Gün: New York

Bugün her yaş ve zevke hitap eden dünyanın en meşhur metropolü New Yorku kendi gözümüz ile keşfetmek için serbest zaman ayırıyoruz. Rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan New York Metro ve Yürüyüş Turu programımıza katılabilir, Dünya Ticaret Merkezi (9/11 Hatıra Alanı) : Broadway caddesinden kuzeye doğru döner ve yürüyüşünüze devam ederseniz Liberty sokağından itibaran herhangi bir sokaktan sol tarafa batı yönüne dönerek Dünya Ticaret Merkezinin olduğu bölgeye gelirsiniz. Broadway Brooklyn Köprüsü; Brooklyn ve Manhattanı birbirine bağlaması için bir köprü inşa edilmesine karar verildiğinde, dünyanın en büyük kablo üretim firmasının sahibi John A. Roebling uzun zamandır hayalini kuruduğu bu proje için hemen çalışmaya başlamış ve yaklaşık 5 yıl emek verdiği köprü projesini kabul ettirmeyi başarmış. Adeta aşkla bağlandığı bu köprünün nereye kurulacağına karar verme aşamasına gelinip tespit çalışmalarına başlandığında, keşfe gittiği bölgelerden birinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve tabiri caizse ilk kazma vurulamadan hayatını kaybetmiş. Devamını yaşarak öğreneceksiniz. East Riverı tekne ile geçerken, Manhattanı da nehirden görme şansına sahip olabilirsiniz. Grand Central Station ve Roosevelt Adası Teleferiğinden sonra turumuz 5. Cadde de bitecektir. Geceleme otelimizde.



4 Gün: New York – Miami

Rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yola çıkıyor ve yerel havayolları uçuşu ile Miami’ye hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanından otele transfer ediliyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Miami

Bugün Miami’de serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Miami şehir turuna katılabilirler. Florida eyaletinin doğu kıyısında kalan, ABD nin en popüler tatil beldesi Miami, özellikle South Beach, Little Havana ve çılgın gece hayatı ile ünlüdür. Ayrıca farklı etnik yapısı ile deniz tatilinden daha fazlasını sunan Amerikan şehirlerinden biridir. Tur esnasında Coconut Grove, Coral Gables, Tarihi Biltmore Hoteli, Bayside, Miami Beach, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından otelimize transferimizi gerçekleştiriyoruz. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Star Island Tekne Turu’na katılabilirler. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Miami

Sabah Miami’de serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ve Kuzey Amerika kıtasının en uç noktası olan, ayrıca Küba’ya en yakın Amerikan şehri Key West turuna katılabilirler. Amerika’nın doğu kıyısındaki en güney kasabası olan Key West’e yapacağımız bu tam günlük turda özel aracımız ile sabah erken saatlerde Miami’den ayrılıyoruz. Yaklaşık 2,5 saat sürecek keyifli yolculuğumuz esnasında Florida Keys olarak adlandırılan irili ufaklı bir çok adacıktan geçiyor ve bunları birbirine bağlayan kilometrelerce uzunluktaki köprülerden okyanusun muhteşem rengini fotoğraflama şansına sahip oluyoruz. Yolumuz üzerinde Isla Morada’da mole veriyor, meşhur Tarpoon balıklarını elimizle besleme şansına sahip oluyoruz. Key West’e varışımızda burayı tanıtan kısa bir panoramik şehir turu yapıyoruz. Bu turumuz esnasında Southernmost Point, ünlü yazar Ernest Hemingaw’in Evi, eski başkanlardan Harry S. Truman’ın kışlık evi, Key West marinası üzerinde bir çok bar ve restoranın bulunduğu Duval Caddesi göreceğimiz yerler arasında yer alıyor. Turumuzun bitiminde Miami’ye dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Miami – İstanbul

Bugün arzu eden misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Saw Grass Outlet turuna katılabilirler. Rehberinizin belirleyeceği saatte Miami havalimanına hareket ediyor ve Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yollarının seferi ile İstanbul'a hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.

Otel İsimleri :
Otel Adı Şehir Kategori Web Adresi
HOLIDAY INN EXPRESS NYC NEWYORK   www.ihg.com/holidayinnexpress
HAMPTON INN & SUITES MIAMI-DORAL/DOLPHIN MALL FLORIDA 4 STAR


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

 

  • Promosyonlu turlarda iptal yoktur.
  • 45 - 30 gün arası vergi ve zorunlu harçlar hariç paket tur fiyatının % 25'i kesilip geri kalanı iade edilir.
  • 30 - 16 gün arası vergi ve zorunlu harçlar hariç paket tur fiyatının %50'si kesilip geri kalanı iade edilir. 
  • Tüketici 15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur paketinin %100'ünü Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder.
  • Tüketici tarafından yapılan tarih değişiklikleri iptal hükmündedir. 
  • İç hat uçak biletlerinin ödeme dönemleri yerel havayollarının belirlediği tarihler hükmünde olması sebebi ile, tur iptali durumunda iade edilecek olan tutardan iptal koşullarında belirlenen gün sınırlarından bağımsız şekilde iç hatlara yolcu için yapılan ödemeler iade edilmemektedir.
  • Erken rezervasyon dönemlerinde yukarıda belirtilen iptal ve iade koşulları geçerli değildir.

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 16:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.