KAZABLANKA - MARAKEŞ TURU Tur Programı

FAS TURU - KAZABLANKA VE MARAKEŞ 

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

4 Gece 5 Gün

Kazablanka(1) - Marakeş(3)

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - KAZABLANKA

Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00’da buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Havayolları nın TK 617 sefer sayılı uçuşu ile 10.55’de Casablanca’ya hareket. Yerel saat 14.00’da Casablanca’ya varış ve alanda bizleri bekleyen aracımız ile şehir turumuz başlıyor. Dünyanın 3. büyük Camii’si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan Ain Diab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

 



2 Gün: KAZABLANKA - MARAKEŞ

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Marrakeş’e doğru yola çıkıyoruz. Marrakech’e varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Dar sokakları ile size yüzyıllar öncesine götürecek olan Marrakech’i keşfetmeye başlıyoruz. Ba Ahmed’in Bhia Sarayı, Moresk Mimari’sinin 800 yıllık örneklerinden Koutoubia Minaresi, Majorella bahçeleri, Souklar ve Mucizeler Avlusu olarak adlandırılan Jma El Fna şehir meydanı göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra Chez Ali turuna katılabilir. (60 Euro) Dünyaca ünlü ve sadece Fas’a özgü Chez Ali gösterilerini izleyerek akşam yemeğinizi alabilirsiniz. Bin bir gece masallarını andıran Chez Ali Show da Müzisyenler, şarkıcılar, süvariler Fas çadırları altında, masalsı bir akşam yemeği eşliğinde muhteşem gösteriler sunulmaktadır. Turumuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 



3 Gün: MARAKEŞ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Essaouira turuna katılabilirler.(55 Euro) Atlas okyanusu kıyısında yer alan şehir, bize eski Bodrum’u anımsatan, dünyaca ünlü eski Portekiz şehri. Unesco tarafından ‘’Dünya Mirası’’ olarak ilan edilen şehir, Atlas okyanusu kıyısında bir balıkçı limanı, sanat ve kültürün iç içe geçtiği bir sahil kasabası. Şehrin kalesi, balıkçı limanı ve eski Roma kentlerinden uyarlanarak inşa edilen Medina gezilecek yerler arasında. Gezmeye doyamayacağınız daracık labirent sokakları arasında şehri keşfedebilir ve keyifli alışverişler yapabilirsiniz.  Tur sonrası Marrakech’e dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



4 Gün: MARAKEŞ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Atlas Dağları turuna katılabilirler. (60 Euro) 4X4 ler ile muhteşem manzaralı pistleri, berberi köyleri, coğrafi yapıyı keşfedebileceğiz. Ourika vadisi Lalla Takerkust gölü kenarında mola vererek öğle yemeği alıyoruz. Gezimizden sonra Marrakech e dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 



5 Gün: MARAKEŞ - KAZABLANKA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısın ardından  odaların boşaltılması ve serbest zaman. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 618 sefer sayılı uçuşu ile 15:30’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22:05’de varış ve turumuzun sonu.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar
  • Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
  • Katagorileri aynı kalmak kaydı ile oteller değişkenlik gösterebilir.
  • Ekstra turlar min. 20 kişi oluştuğunda yapılacaktır.  20 kişinin altında kalması durumunda tur fiyatlarında değişikik olabilir.
  • Ekstra turların günleri; katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre veya benzeri durumlara göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
  • Triple (3 kişilik odalarda) ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür. Triple odalar 1 Büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.
  • Programa dahil olan panoramik şehir turlarımız, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve panoramik olan yapılan müze ve ören yerleri girişleri içermeyen maksimum 2 saat süreli, içeriği değişmemek kaydıyla farklı günlerde düzenlenebilecek olan turlardır.
  • Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
  • Fuar, Kongre, Konser veya özel etkinlik gibi dönemlerde otellerimiz belirtilen km.lerden daha fazla, merkeze daha uzak olarak kullanılabilecektir. Böyle bir durum gerçekleşmesi halinde en kısa sürede bilgi verilecektir.
  • Acente, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

 


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 16.04.2024 23:12 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.