SELANİK - KAVALA TURU Tur Programı

YUNANİSTAN SELANİK - KAVALA TURU 

Lüks Otobüsler İle

1 Gece 3 Gün 

Her Cuma Hareket

Kalkış Yerleri: 22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı, 23.00 Mecediyeköy Migros Önü, 23.30 Bakırköy Ömür Alış Veriş Merkezi Önü
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - KEŞAN - SELANİK

22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı, 23.00 Mecediyeköy Migros Önü, 23.30 Bakırköy Ömür Alış Veriş Merkezi Önünden hareketle, Silivri– Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip edilerek Selanik’e yolculuk. Yaklaşık yolculuk süresi normal hava şartları ve sınır geçiş süreleri dahilinde on saattir.



2 Gün: SELANİK

Sabah saatlerinde Selanik’e varış ve panoramik şehir turu; kordon, beyaz kule, döner kule, fuar meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey camii, E.Venezelo -P.Konstantin heykelleri ,Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz ile extra olarak taverna turuna katılma imkanı, leziz yemekler, Yunan müziği ve buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.(45EUR)



3 Gün: SELANİK - KAVALA - GÜMÜLCİNE - DEDEAĞAÇ - İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası Kavala’ya hareke. Yaklaşık 2-3 saatlik yolculuk sonrası Kavala’ya varış ve panaromik şehir turu; su kemerleri, liman, kale,19.yy neo klasik yapılar, Pangia, eski yeni şehir, Acropolis, deniz feneri, Ag.Nicholas , Teodoro Kimissi kiliseleri Kavala’lı Mehmet Ali paşa imarethane, ev  heykeli’nin görülmesi sonrası yemek için serbest zaman sonrası Türk bölgesi olan İskece&Gümülcine&Dedeağaç şehirlerini panoramik olarak geçip İpsala sınır kapısına yolculuk.Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenicek olan Porto Lagos turuna katılabilirler.(5 EUR/Turumuz tüm grubun katılması hali ile gerçekleştirilebilir)Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan-Tekirdağ-Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk.Tekirdağ’da serbest köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul’a varış, gezimizin sonu ve misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar
  • Katagorileri aynı kalmak kaydı ile otel isimleri değişkenlik gösterebilir. Bu durumda  konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
  • Triple (3 kişilik odalarda) ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür. Triple odalar 1 Büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.
  • Programa dahil olan panoramik şehir turlarımız, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve panoramik olan yapılan müze ve ören yerleri girişleri içermeyen maksimum 2 saat süreli, içeriği değişmemek kaydıyla farklı günlerde düzenlenebilecek olan turlardır.
  • Acente gerekli gördüğü durumda programın güzergahını içeriği aynı kalmak kaydı ile değiştirebilir.
  • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen, hava muhalefetinin olması sebebi ile gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından acente sorumlu tutulamaz.
  • Acente, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

 


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 23:16 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.