AMASRA TURU GÜNÜBİRLİK Tur Programı

AMASRA TURU

Kahvaltı | Ulaşım | Rehberlik | Tekne Turu
 Amasra, Çekiçiler Çarşısı, Kemere Köprüsü, Fatih Camii, Kilise Mescidi, 
Küçük ve Büyük Liman, Bakacak Tepesi

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
Amasra - Çekiçiler Çarşısı - Kemere Köprüsü - Fatih Camii - Kilise Mecidi - Küçük ve Büyük Liman

07.00 | Ayakizi Turizm Ofis Önü (Çukurambar 1071 Plaza Önü)
07.05 | Milli Kütüphane Metro Durağı
07.10 | Armada AVM Önü
07.20 | Ümitköy Köprüsü Altı
07.25 | Koru Sitesi ANSE Önü
07.40 | Eryaman Optimum AVM Karşısı

Gerekli molalar ve otobüsteki içecek ve kahvaltı ikramımızın ardından Amasra’ ya ulaşıyoruz.Fatih Sultan Mehmet’in Çeşm-i Cihan’ı ilk gördüğü nokta olan Bakacak Tepesi’nde fotoğraf molaları veriyoruz. Amasra’nın olmazsa olmazı balık ve salatasını tatmak üzere şehir merkezine iniyoruz. (Ekstra) Yemek sonrasında deniz havasını bolca içimizde hissedeceğimiz yürüyüşümüze başlıyoruz ve Kale içi, Bizanslılar döneminde Kilise, Osmanlılar döneminde Camii olarak kullanılan Kilise Mescidi, Fatih Camii, Kemere Köprüsü, Büyük ve Küçük Liman gezilerimizi tamamladıktan sonra Ağlayan Ağacın altında, Tavşan Adası manzarasında dinlenirken çayımızı ve kahvelerimizi yudumluyoruz. Ardından sevdiklerinize hediyelik eşyalar alabileceğiniz, Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesi’ nde, Amasra halkının dağlardan kestikleri şimşir ve ıhlamur ağaçlarından yaptıkları ağaç eşyaları burada satarak geçimlerini sürdürdüklerini yazdığı Çekiciler Çarşısı’nda serbest zaman veriyoruz.  Ardından Amasra Turumuzu tamamlayarak Ankara’ya hareket ediyoruz. Gerekli molalar ve araç içi ikramlar eşliğinde Ankara’ya ulaşarak gezimizi sonlandırıyoruz. Bir başka organizasyonda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Turlarımız, tura kayıt yaptıran kişi sayısına göre; 15-18 kişide özel dizayn minibüs ile (Crafter, Sprinter), 19-30 kişide midibus ile (Sultan, Turkuaz, Nova, Prestige, Harmony), 30 kişinin üstünde ise lüks otobüslerimiz (Tourismo, Neoplan, Fortuna, Safir) ile yapılacaktır. Turlarımızın, yeterli sayıya ulaşamaması ve iptal olması durumunda (min.15 Kişi); konaklamalı turlarda minimum 2 gün önceden, günübirlik turlarda minimum 1 gün önceden haber verilir.Ayakizi Turizm, kesin kayıt tarihine kadar fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Otellerden hareket saatlerini rehber belirleyecektir ve iklim koşullarına göre programda değişiklik yapabilir.  Ayakizi Turizm, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Ayakizi Turizm, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Ayakizi Turizm sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 20.04.2024 06:32 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.