ANTALYA KEMER OLYMPOS SİDE ALANYA TURU Tur Programı

ANTALYA KEMER OLYMPOS SİDE ALANYA

5 GECE 6 GÜN

 

İlk gün otelde açık büfe kahvaltı Ücrete dâhil
Kemer Tam Gün Tekne Turu Ücrete dâhil
Manavgat Şelalesi Bot Turu Ücrete dâhil
Tekne turlarında 2 öğle yemeği Ücrete dâhil
Bölgenin uzmanı deneyimli Rehberlik hizmeti Ücrete dâhil
Hareket Noktaları
23:00 - Kızılay Atatürk Bulvarı No :85
23:05 - Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı
23:10 - Söğütözü Armada Önü
23:15 - Odtü Köprüsü Altı
23:20 - Bilkent Köprüsü Altı
23:25 - Ümitköy Köprüsü Altı
23:30 - Koru Sitesi Migros Karşısı
23:35 - Yaşamkent Bp Benzinlik
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Ankara\'dan Hareket

Belirtilen noktalarda buluşmamızın ardından gece yolculuğumuza başlıyoruz.



2 Gün: Antalya – Düden Şelalesi – Yivli Minare – Kaleiçi – Hadianus Kapısı - Konyaaltı Plajı
Gerekli molaların ardından Turizmin Başkenti Antalya’mıza varıyoruz. Merkezi konumdaki otelimizde odaların uygun olması durumunda odalarımıza yerleşiyoruz. İkramımız olan sabah kahvaltısı sonrasında birkaç saat dinleniyor ve dünyaca ünlü Düden Şelalesini, Yivli Minareyi, Kaleiçi’ni ve Hadrianus Kapısı gezilerini tamamlıyoruz. Konyaaltı plajında yüzmek için serbest zaman sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır 
Öğle Yemeği: Ekstra Menü fiyatları geçerlidir. Çarşıdaki restoranlarda Antalya usulü köfte-piyaz ve kabak tatlısını tavsiye ederiz.
Akşam Yemeği: Tur ücretine dâhil olup; Otelde açık büfe veya set menü olarak sunulmaktadır.
Güzergah: Ankara - Antalya (480 km) 




3 Gün: Antalya – Kemer – Tekne Turu – Phaselis Antik Kenti - Olympos Antik Kenti – Adrasan Koyu
Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından Rusların gözdesi şirin ilçe Kemer’e hareket ediyoruz. Burada (ücrete dâhil) tam gün yemekli Kemer tekne turu yapmak üzere marinaya teknemize gidiyoruz. Tur esnasında Tekirova’daki Phaselis Antik Kentini, Korsanlar Mağarasını, Üç adaları, Cennet Koyunu, Kleopatra Burnunu, Olympos Antik Kentini gezip göreceğiz. Adrasan Koyunda yüzme molası da yapacağımız turumuz sonrasında otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır 
Öğle Yemeği: Tur ücretine dâhil öğle yemeği teknede servis edilecektir.
Akşam Yemeği: Tur ücretine dâhil olup; Otelde açık büfe veya set menü olarak sunulmaktadır.
Güzergah: Antalya - Kemer (80 km) 




4 Gün: Antalya – Göynük – Çamyuva – Ulupınar – Kumluca Plajı - Yanartaş
Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından yedi yıldızlı Rixos Hotel’in de bulunduğu Göynük ve Çamyuva Turizm merkezlerini gezip gördükten sonra Tahtalıda Avrupa’nın en uzun teleferiği ile Beydağlarına 2365 metreden bakıyoruz. Buradan serin orman içindeki Ulupınar’a hareket ediyoruz. Buz gibi derede çay keyfi yaparken altımızdan akan derede serinleme imkânı bulacağız. Antalya’nın narenciyesiyle ünlü ilçesi Kumluca plajında yüzmek için serbest zamanımız olacak. Buradan efsanevi Çıralıdaki Sönmeyen Ateş’e sıkı bir yürüyüş ile ulaşarak Yanartaş’ın gizemini tadacağız. Buradan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır.
Öğle Yemeği: Ekstra Menü fiyatları geçerlidir. Ulupınar’daki Alabalık çiftliklerini tavsiye ederiz.
Akşam Yemeği: Tur ücretine dâhil olup; Otelde açık büfe veya set menü olarak sunulmaktadır.
Güzergah: Antalya - Kumluca (230 km) 




5 Gün: Antalya – Kurşunlu Şelalesi – Perge Antik Kenti – Aspendos Tiyatrosu – Side - Manavgat Bot Turu – Manavgat Şelalesi
Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından Kurşunlu Şelalesi’ne yol alıyoruz. Muhteşem manzara ve çay keyfi sonrasında Perge Antik kentine hareket ediyoruz. Muhteşem kentte yapacağımız yürüyüş sonrasındaki hedefimiz dünyanın en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olan Aspendos Tiyatrosu. Tiyatro gezisinden sonra Side Antik kentinden kalma kemerleri görerek Manavgat merkeze gidiyoruz. Burada hem soğuk Manavgat çayında hem de sıcacık denizde yüzme molalarımız olacak. Öğle yemeğimizi de alacağımız Keyifli bir bot turu sonrası dönüş yolunda Manavgat şelalesini ziyaret edecek ve  otelimizin yolunu tutacağız.. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır 
Öğle Yemeği: Tur ücretine dâhil öğle yemeği tekne turunda servis edilecektir.
Akşam Yemeği: Tur ücretine dâhil olup; Otelde açık büfe veya set menü olarak sunulmaktadır.
Güzergah: Antalya - Manavgat ( 180 km) 




6 Gün: Antalya – Alanya – Kleopatra Plajı – Damlataş Mağarası – Yat Limanı – Kızıl Kule - Dim Çayı
Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından Alanya’ya hareket ediyoruz. Ünlü Kleopatra plajında bulunan Damlataş Mağarası Alanya’nın en ünlü köşesidir. Burayı keşfettikten sonrasında Sapadere Kanyonu’nda bir yürüyüşümüz ve serinlemek için serbest zamanımız olacak. Alanya merkezde bulunan Yat Limanını ve Kızıl Kule’yi gördükten sonra Dim Çayına gidiyoruz. Müthiş çağlayanlar arasındaki şirin kafelerde keyif çaylarımızı veya kahvelerimizi yudumlayabiliriz. Dönüş yolunda ise dünyaca ünlü İnce kum plajında yüzmek için serbest zamanımız olacak. Buradan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır 
Öğle Yemeği: Ekstra Menü fiyatları geçerlidir. Dim Çayı’nda Balık menü tavsiye ederiz.
Akşam Yemeği: Tur ücretine dâhil olup; Otelde açık büfe veya set menü olarak sunulmaktadır.
Güzergah: Antalya – Alanya - Dimçayı (300 km) 




7 Gün: Köprülü Kanyon – Ankara Dönüş Yolculuğu
Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından dileyen misafirlerimiz Köprülü Kanyon’da rafting yapabilir ya da delüx otellere ev sahipliği yapan Lara plajlarında yüzebilir. Rehberimizin belirleyeceği saatte misafirlerimiz ile buluşularak tüm misafirlerimiz ile Ankara’ya hareket ediyoruz. Gerekli molaları yaparak Ankara’ya varıyoruz. Bir başka Çoktatil organizasyonunda buluşmak üzere…

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak sunulacaktır 
Güzergah: Antalya Merkez - Ankara (480 km) 

Rafting Programı: Rafting için Köprülü Kanyon’a hareket ediyoruz. Rafting başlangıç noktasına vardığımızda Profesyonel eğitimciler tarafından bilgilendiriliyor ve sigorta formları dolduruyoruz. 13 kilometre uzunluğunda ve zorluk derecesi 2–3 Köprü Çay’ı parkurunda rafting yapmak için önceden kurs veya eğitim almanız gerekmez. 2 kilometre gittikten sonra nehrin yanı başında bulunan anlaşmalı tesisimize ulaşılır. Burada 1 saat yemek molası verilir ve yemekten sonra tura devam edilir. Öğle yemeği: ızgara özel soslu tavuk şiş (açık büfe) çoban salata, patates salata, bulgur pilavı, makarna, haydari, mevsimlik meyve, çayımızın ardından 8 kilometrelik turdan sonra dinlenme ve animasyonlar için 30 dakika mola verilir. Burada tura katılan misafirlere kürek oyunu oynatılır ve karpuz ikram edilir. 1 km daha gidilir ve burada heyecan sevenler için çınar ağacından suya atlama yaptırılır. Bu animasyondan sonra 2 kilometre daha gidilerek bitiş noktasına ulaşılır. Araçlarımızla Gökçesu’ya dönüş. Rafting de çekilen video ve fotoğrafların görülmesi sonrası grubumuzla buluşarak dönüş yoluna geçeceğiz.




ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 23:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.