DUBAI TURU Tur Programı

                 

            DUBAİ TURU

 

  •                                              3 Gece 4 Gün
  •                        Air Arabia Havayolları ile Son Kayıt 19 Mart !
  •                                              Kesin Kalkışlı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Dubai

aat 22:00’de Sabiha Gokcen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia kontuarı önünde Dubai’ye hareket için buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarına ait G9 284 tarifeli seferi ile 01:10’da Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 06:20’de Sharjah Havalimanı'na varış.Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve Şehir turu için hareket Dubai Sehir turumuz esnasinda; Sheikh Mohammed Palace,Sheikh Hamdan Palace,Deira/Rigga Street,Baharatçilar Çarsisi,Kuyumcular Çarsisi,Jumeirah,Burj Al Arab'da fotograf molasi. Görülecek yerler arasinda Palmiye Adasi da var. Turumuzun ardindan dileyen misafirlerimiz extra olarak Turk kahvaltisi ve kahve molasi alabilirler . Sonrasinda otelinize transfer ve odalarin alinmasinin ardindan serbest zaman.

Ekstra gezi: Dubai Alışveriş Turu ve Fountain Gösterisi Gezisi | 40 Dolar

Turumuz, Ortadoğu’nun en modern kenti haline gelmiş Dubai'nin küçük bir balıkçı kasabası dönemine yolculukla başlıyor. Vergisiz alisiverisin tadini cikarmaniz icin ilk once Ortadogunun en buyuk Altin ve Deri Magazalarina gidiyoruz.Ikinci duragimiz ise Ülkenin kültürel dokusunu hissedeceginiz geziye Abralar'a binerek başlıyoruz. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın yanı sıra elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşılarını gezdikten sonra Dubai'nin yeni yüzünün keşfine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Son durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkan kapasiteli The Dubai Mall. Ardından ardından Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.

 



2 Gün: Dubai

Sabah, kahvaltının ardından arzu edenler için ekstra Çöl Safari Gezisi’ne katılma imkanı sunuluyor. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelimizde.

Ekstra gezi: Çöl Safari Gezisi | 90 Dolar

4X4 ciplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz.



3 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından misafirlerimiz ekstra “Abu Dhabi & Yas Mall/Ferrari World & Heritage Village & Hurma Carsisi & Sheikh Zayed Cami ”(öğle yemekli)’ne katılma imkanı sunuluyor. Akşam saatlerinde misafirlerimiz için ekstra olarak açık büfe akşam yemekli Dhow Cruise (tekne) Gezisisunuluyor. Gezinin ardından oteldeyiz. Geceleme otelimizde.

Ekstra gezi: Abu Dhabi Gezisi | 90 Dolar

Gezimiz süresince yedi emirliğin başkentini yakından tanıyacaksınız. Basra Körfezi kıyısında konumlanan şehrin en önemli özelliği oldukça modern bir görünüme sahip olması. Ada olmasına rağmen köprülerle ana karaya bağlanmış olan şehri keşfederken mimarisine hayran olacaksınız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe öğle yemeği dahildir.

Ekstra gezi: Dhow Cruise Tekne Gezisi Downtown | 70 Dolar

Dubai Downtown(Business Bay)de yapılacak gezimiz, unutulmaz Burj Khalifa ve Dubainin en prestijli mekani olan Downtown manzaralari eşliğinde gerçekleşecek. Gösterişli teknelerle yapılacak gezimiz boyunca keyifli anlar yaşayacağız ve Tanura showla eglenecegiz. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe akşam yemeği programimiza dahildir



4 Gün: Dubai - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odalarımızı boşaltıyoruz. Tüm Dubai’nin modern alışveriş merkezlerinde ve plajlarında gezebilmeniz için serbest zaman. Ardından rehberimiz belirleyecegi saatte dönüş için havalimanına transferimiz gerceklesiyor. Air Arabia Hava Yolları’na ait G9 281 sefer sayılı uçağı ile 20:20‘de İstanbul‘a hareket. Türkiye yerel saati ile 00:15‘de İstanbul’a varış.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 23.04.2024 10:39 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.