KLASİK İTALYA Tur Programı

MİLANO(1) VENEDIK (1)- FLORANSA(2) -ROMA(3)

     

BERGAMO GIDIŞ  -  ROMA DONUŞ

  7 Gece 8 Gün

         PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

 

DİĞER

ALTERNATİF TUR HAREKET TARİHLERİ:  03,10,17,24 ŞUBAT 03,10,17,24 MART 07,14,21,22,28,29 NİSAN 05,06,12,13,19,20,26,27 MAYIS 02,03,09,16,17,23,24,30 HAZİRAN 01,07,08,14,15,21,22,28,29 TEMMUZ 04,05,11,12,18,19,25,26 AĞUSTOS 01,02,08,09,15,16,22,23,29 EYLÜL

06,13,20 EKİM 2018

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL –BERGAMO- MİLANO

Siz değerli misafirlerimiz ile  Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar Gidiş Terminali önünde saat 08:45’te buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1211 sayılı tarifeli seferi ile saat 11:25’de  Bergamo'ya uçuş. Yerel saat ile 12:15’de varış ve havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Milano panoramik şehir turu için hareket. Milano’ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda Duomo katedrali, Fortezza kalesi, Vittorio Emmanuele Galerisi , dünyaca ünlü moda markaların bulunduğu lüks cadde ve sokaklar görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: MİLANO-VENEDİK

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Venedik’e hareket ediyoruz. Güzergâhımız üzerinde rehberimiz tarafından alternatif olarak düzenlenecek olan Verona-Garda Gölü Turu’na katılma imkanı. Turumuzda Tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo&Julietin evi, Kuzey İtalya'daki göller bölgesinin en güzel örneklerden Garda gölü görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Venedik’e hareket. Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği Venedik`in sembolü olan Gondol Turu.Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

Verona-Garda Gölü Turu: (Kişi Başı) 50€

Gondol Turu (Kişi Başı) :25 €



3 Gün: VENEDİK – BOLOGNA -FLORANSA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın  ardından Floransa’ya hareket ediyoruz.Dileyen misafirlerimiz güzergâh üzerinde alternatif olarak düzenlenecek olan Bologna turuna katılabilirler. Neptün Çeşmesi,Eski Borsa Binası, Avrupanın ilk üniversite binası, Quadrilatero (eski pazar), Bologna’nın simgeleri haline gelen Garisenda ve asinelli kuleleri görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Floransa’ya  varışımızı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. Kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

Bologna turu kişi başı: 25 €

 



4 Gün: FLORANSA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın  ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği Toscana Turu’na katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Pisa’da İtalya’nın simgesi haline gelen eğik Pisa Kulesi ve hemen yanında bulunan Miracoli Meydanı görüldükten sonra San Gimignano’ya yola çıkıyoruz. Kendinizi Orta Çağ’da hissedecek olduğunuz San Gimignano’da, 12. ve 13. yüzyıllarda rakip soylu aileler tarafından inşa edilen 13 kuleyi ve Cisterne Meydanı’nı göreceğiz. Turumuz sonrası Siena’ya hareket ediyoruz. Mahalle kültürünün baskın bir şekilde görüldüğü Siena’da toplamda 17 mahalle bulunmaktadır. Mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen Palio at yarışlarının yapıldığı Campo Meydanı, yapımı yarım kalan Siena Duomo’su ve şehrin dar sokakları Siena şehir turumuzda görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

Toscana Turu (Kişi Başı) : 90 €

 



5 Gün: FLORANSA -ROMA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın  ardından Roma'ya hareket ediyoruz.Dileyen misafirlerimiz güzergâh üzerinde rehberimiz tarafından alternatif olarak düzenlenecek olan Orvieto Turu’na katılabilirler. İtalya’nın sanat ve genel tarihinde önemli bir yer edinen ve olağanüstü doğal güzelliklere sahip olan Orvieto’da antik kent merkezinin ve Orvieto Duomo’sunun görülmesinin ardından Roma’ya hareket. Şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

Orvieto Turu (Kişi Başı): 25 €

 



6 Gün: ROMA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın  ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği Outlet ve Göller Bölgesi (Castel Gandolfo-Nemi) Turu’na katılabilirler.Turumuzun ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı, Dünya’nın ilk posta kutusu ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan Castel Romano Outlet’e varışımızın ardından serbest zaman. Tur sonrası otelimize veya tercihen kent merkezine transfer. Dileyen misafirlerimiz akşam Roma Gece Turu’na veya Antik Roma tarzı yemekli, eğlenceli  Gece Turu'na katılabilirler.Geceleme otelinizde.

Outlet ve Göller Bölgesi (Castel Gandolfo-Nemi) turu kişi başı:45€

Roma Gece Turu kişi başı:25 €

Antik Roma tarzı yemekli, eğlenceli  Gece Turu kişi başı :55 €



7 Gün: ROMA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği Napoli &Pompei Turu’na katılabilirler.  Turumuzun ilk durağı olan Pompei şehri M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlaması sonucunda 18. Yüz yıla kadar 7 metre toprağın altında kalmıştır. Bu tarihte yapılan kazılar sonrası ortaya çıkan evleri, sarayları ve taşlaşmış insanları görme fırsatı bulacağız. Pompei açık hava müzesi ziyareti sonrası Napoli’ye yola çıkıyoruz. Varışı takiben panoramik Napoli şehir turu. Şehir turumuzda Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, 1737 yılında inşa edilen ve UNESCO dünya kültür mirası listesinden bulunan San Carlo Tiyatrosu ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır.  Tur bitimi otele transfer.

Napoli &Pompei kişi başı :85 €

 



8 Gün: ROMA - İSTANBUL

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC 1222 sayılı tarifeli seferi ile saat 13:25’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 18:00’da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

INDIRIM FIRSATLARINI KACIRMAYIN !

2. turunu alana + % 5 indirim , 3. Turunu alana +  % 10 indirim

(2018 yılı içerisinde 2. ve 3.  Turu alan misafirlerimize sadece paket tur fiyatı üzerinden + indirim sağlar)

Arkadaşını getirene + % 5 indirim.

(2018 yılı içerisinde arkadaşını getirerek aynı tura kayıt yaptıran misafirlere aynı yıl içerisinde katılacakları 2. Turda sadece paket tur fiyatı üzerinden+ %5 indirim sağlar)

 


İptal Şartları

Atatürk Bul. 85/3 Kızılay Ankara
+90 312 435 08 80


Bu çıktı 19.04.2024 20:12 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.